Celebrate everyday life

Bij Adam Brandstore ontdek je een weergaloze wereld van stijlvolle kledingstukken die tijdloze elegantie combineren met eigentijdse flair. Wij bieden een uitgebreide collectie die elke mode-liefhebber zal bekoren.

16 winkels, één webshop

Met 16 prachtige winkels verspreid over Nederland en een state-of-the-art webshop, brengen we de meest geraffineerde mode direct naar jouw garderobe. Of je nu onze warme service in de winkel verkiest of het gemak van online winkelen, bij Adam Brandstore er altijd een optie die bij jou past.

Een korte geschiedenis

Wist je dat Adam al sinds 2006 bestaat? Bernard Willem Duetz startte de eerste Duetz-zaak in Wijk bij Duurstede in het café van zijn vrouw. In 1922 besloot zijn zoon Willem naar de Voorheuvel in Zeist te verhuizen. Diens zoon Harry bouwde Duetz uit tot een regionaal begrip. De huidige eigenaren Astrid en Pim Duetz bouwden verder naar de huidige 4 vestigingen. Het hoofdkantoor waar inkoop, marketing, webshop en administratie worden gerund is vandaag de dag nog steeds gevestigd in Zeist, op de tweede verdieping boven de flagshipstore. Van hieruit worden ook de 20 Adam-vestigingen begeleid die Duetz in 2018 overnam.